У Львові киянин пошкодив Меморіал Небесної Сотні (ФОТО, ВІДЕО)

Небайдужі викликали патрульних коли побачили як невідомі пошкодили скляну огорожу Меморіалу

У Львові киянин пошкодив Меморіал Небесн…

У Львові киянин пошкодив Меморіал Небесної Сотні. Про це Depo.Львів повідомили у патрульній поліції Львова

Вчора, близько опівночі, екіпаж патрульної поліції отримав виклик про пошкодження майна на вулиці Підвальній.

Інспектори негайно приїхали на місце події і зустрілися з очевидцями і ймовірними учасниками події. Зі слів заявників, невідомі особи розбили скляну огорожу Меморіалу Небесної Сотні.

На місці події знаходилася компанія з кількох осіб. Переглянувши відео з камер Центру безпеки міста патрульні вирахували ймовірного винуватця.

Ним виявився 23-річний мешканець столиці. За попередньою інформацією, саме він вдарив огорожу ногою від чого скло розбилося.

Згаданого молодого чоловіка та інших учасників події супроводили у Львівське районне управління поліції для встановлення обставин.

За даними ГУ НП у Львівській області, 26 лютого, близько 23.40, до поліції надійшло повідомлення від перехожого про те, що невідомі пошкодили скляну огорожу на Монументі Героїв Небесної Сотні, розташованому на вулиці Підвальній  у Львові.

На місце події негайно прибули співробітники управління патрульної поліції та  Львівського районного управління поліції.  Правоохоронці встановили особи учасників події – мешканців Львівської, Дніпропетровської областей та міста Києва віком від  21 до 23 років.

Проаналізувавши відео з камер спостереження, диспетчери ситуаційного центру поліції Львівщини встановили, що до скоєння правопорушення причетний один з них, 23-річний мешканець столиці, який наніс удар ногою по скляній огорожі. Він умисно пошкодив скляну огорожу Меморіалу, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння.

Стосовно порушника складено адмінпротокол за ст. 173 (Дрібне хуліганство), що тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.

Правоохоронці вдячні небайдужим мешканцям, які не залишилися осторонь та повідомили про правопорушення.

Нагададаємо, у Львові скандальний жартівник поглумився над пам'яттю Небесної Сотні (ВІДЕО).

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme