У Львові частина людей підтримує водія автомобіля, який проїхав «перед носом» пасажирського поїзда (ВІДЕО)

27 февраля 2021 г. в 17:00

У Львові водій іномарки грубо порушив ПДР і поїхав на заборонений сигнал світлофора на залізничному переїзді. Все це сталося на очах у свідків, які зняли на відео, як водій, коли шлагбауми були вже опущені, перетнув територію залізничного переїзду буквально «під носом» у пасажирського поїзда.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляється у соцмережах.

Як зазначають користувачі соцмереж, трагедії вдалося уникнути «дивом» і обурюються діями невідомого водія, а також закликають поліцію вжити щодо нього відповідні заходи. Однак, у коментарях, у різних групах у ФБ, виявилися і такі коментатори, які висловилися, що мабуть, «у водія були причини поспішати», а також «має право розпоряджатися власною долею….» і т.п.

«26.02 вул. Зубрівська, близько 23:20 шлагбауми опустились і засвітись червоні ліхтарі. Водій «Мегану» АС 1677 ЕН (номери дуже брудні, важко розібрати) вирішив не чекати потяга і порушити ПДР. Об’їхав шлагбауми і поїхав по справах. Йому пощастило, адже потяг прибув за 30 сек. Патрульна поліція України зверніть увагу, будь ласка», – зазначає у дописі Anastasia Savchuk на сторінці спільноти «Варта 1» у ФБ, де оприлюднено відео з місця події.

Як зазначається на сторінці «Сихів Медіа» у ФБ, «вулиця Зубрівська, 26 лютого близько 23:20, ДТП на залізничному переїзді. Коли шлагбаум вже був опущений, водій одного з авто грубо знехтував ПДР та перетнув к колію.

Водій Мегану АС 1677 ЕН (номери дуже брудні, важко розібрати) вирішив не чекати потяга і порушити ПДР. Об’їхав шлагбауми і поїхав у справах. Йому пощастило, адже потяг прибув за 30 сек,” — прокоментувала відео авторка.

«Публікація викликала десятки коментарів, де користувачі Фейсбук розділились на дві групи: одні розповідали про небезпеку та безвідповідальність водія, а інші — про те, що подібне висвітлювати в мережі не потрібно. Проте, ми вважаємо, що подібна поведінка на дорозі недопустима», – зазначається у дописі.

Як пише «Четверта студія», у своїх коментарях користувачі деякі соцмереж навіть висловили підтримку таким діям водія автомобіля, мовляв, «… а вам, яке діло, хто ризикує із поїздом? Якщо водій хоче померти, вам, що із того? Нащо робити тепер водієві проблеми із поліцією! (Micheal Maznyk/ФБ/Варта)».

EXMO affiliate program