045868576854У Франківському районі Львова комунальники пошкодили труби водопостачання, внаслідок чого мешканці будинку №4 на вул. Остроградських три доби не мали водопостачання. Про це вчора, 26 лютого, повідомила одна із мешканок Надія Панчук.

"Вулиця Остроградських, 4.В процесі ремонту каналізаційних труб пошкоджено труби водопостачання. Будинок з середи без води, розмито підхід до підїзду", - скаржиться жінка.

Згодом, адміністратори Гарячої лінії Львова повідомили, що подачу води мешканцям відновлено.

987654346576797866544"Як повідомили у Франківській райадміністрації, за інформацією ЛМКП "Львівводоканал" ремонтні роботи на зовнішній водопровідної мережі для усунення витоку та ліквідації аварійної ситуації біля будинку 4 на вул. Остроградських, 4 (будинок ОСББ) проведено, водопостачання відновлено.

За інформацією відповідального працівника підприємства, розглядається питання щодо заміни трубопроводу у більшому обсязі, після чого вирішуватиметься питання благоустрою та відновлення території до попереднього стану, про подальше вирішення повідомимо до 5 березня.

Територію огороджено сигнальною стрічкою, чим позначено місце проведення робіт та попереджено мешканців. Доступ до будинку облаштовано мешканцями", - кажуть комунальники.