Волинь Новини

Волинянина впіймали із підробленими водійськими правами

Як стало відомо, досудовим розслідуванням встановили, що в березні 2020 року, уродженець Запуст знаходячись в Одесі, підробив офіційний документ – посвідчення водія. Після незаконного виготовлення даного документа, він отримав його від невстановленої особи.

Про це йдеться у вироку суду від 24 лютого, передає Район. Локачі.

Крім того, систематично використовував права під час керування транспортними засобами.

Так, 4 лютого цього року близько 17:00 по вулиці Центральній у Затурцях, чоловік керуючи автомобілем марки «Volkswagen» моделі «Caddy», був зупинений працівниками сектору поліцейської діяльності за порушення п. 2.3 «в» ІІДР України (порушив правила користування ременями безпеки).

Водій пред`явив для перевірки працівнику поліції завідомо підроблений документ. Такими діями він вчинив кримінальні правопорушення.

У суді чоловіка визнати винуватим у вчиненні кримінальних проступків, передбачених частиною 5 статті 27 частиною 1 статті 358, частиною 4 статті 358 КК України та призначити йому покарання:

У виді штрафу в розмірі 1700 гривень та 510 гривень.

На підставі частини 1 статті 70 КК України, за сукупністю злочинів, шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим, визначили остаточне покарання у вигляді штрафу в розмірі 1700 гривень.

Також він сплатить в дохід держави судові витрати, пов`язані з проведенням судової технічної експертизи у кримінальному провадженні, у сумі 980 гривень.

Leave a Comment