Магістрам луцького вишу урочисто вручили дипломи
Волинь

Магістрам луцького вишу урочисто вручили дипломи

27 лютого 2021, 20:27
0
0
Сподобалось?
0

 27 лютого урочисто вручили дипломи магістрам Луцького національного технічного університету.

Про це повідомляє Волинська обласна рада.

Участь у святковому заході взяли голова обласної ради Григорій Недопад, заступник очільника ОДА Ігор Чуліпа, заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл, адміністрація, професорсько-викладацький склад університету,студенти-магістри та їх родичі.

Розпочався святковий захід із виконання всесвітнього гімну студентства «Гаудеамус» у виконанні хорової капели «Глорія» Луцького педагогічного коледжу. Опісля, ректорка ЛНТУ Ірина Вахович привітала магістрів із успішним закінченням навчання та сказала їм напутні слова.

Голова обласної ради Григорій Недопад, який наразі є аспірантом Луцького НТУ, привітав випускників-магістрів із важливим та хвилюючим для них днем та пригадав часи, коли також отримував цей поважний освітній ступінь.

«Сьогодні мені пригадалось, що коли я став магістром, то мені відверто кажучи більше хотілося вчитися, адже за плечима вже було навчання у школі та у двох вишах. Але пройшов певний час і я відчув, що мені чогось не вистачає і для того, щоб продовжити молодість та здобути нові знання я пішов навчатись далі. Спілкування з викладачами та колегами - завжди надихають до саморозвитку. Переконаний, що вчитися необхідно усе життя, адже меж для самовдосконалення немає»,- зауважив він.

Григорій Недопад цього дня також виконав приємну місію та вручив дипломи магістрів, тим випускникам, які здобули не лише дипломи із відзнакою, але й численні перемоги на олімпіадах, конференціях, конкурсах наукових і дипломних робіт.

Святковий настрій усім присутнім дарували заслужений артист естрадного мистецтва України Сергій Скулинець та юні учасники народного художнього колективу бального танцю «Троянда».






Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися