07:00 28.02.2021

Зеленський повинен представити Байдену свій план "спільної історії успіху"

1 хв читати
Зеленський повинен представити Байдену свій план "спільної історії успіху"

Екс-глава МЗС України Павло Клімкін вважає, що президент України Володимир Зеленський для спілкування з президентом США Джо Байденом повинен підготувати план "спільної історії успіху", а також порушити питання американської допомоги Києву.

"Президент України Володимир Зеленський у телефонній розмові з президентом США Джо Байденом повинен представити йому свій план "спільної історії успіху", а також порушити питання американської допомоги Україні", - розповів в ефірі телеканалу "Україна 24" у суботу Клімкін.

Екс-міністр також зазначив, що процес підготовки телефонної розмови лідерів України та США затягнувся.

"Процес підготовки розмови дійсно затягнувся. Це дуже важливий для нас момент, оскільки ми знаходимося на дуже небезпечному етапі в контексті того, як Росія може гібридно діяти. Ми докладаємо зусиль для того, щоб боротися з мережами російського впливу, і тут довіра на рівні лідерів критична", - заявив Клімкін.

За його словами, "суспільство очікує не якогось оздоровчого дзвінка, щось на зразок "пане президенте, класно, що вас вибрали, будемо розвивати відносини і партнерство", а чекає змістовного дзвінка, в якому будуть окреслені ключові напрями, як ми взаємодіємо, яка допомога буде від США".

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА