Ужгородський школяр став дипломантом Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт

Free ebooks Library zlibrary project

Одним із вагомих здобутків 2020 року для Ужгорода зокрема й для області в цілому можна вважати результати фіналу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт в м. Києві


Так, десятикласник Ілля Кривов’яз із Ужгорода продемонстрував на конкурсі-захисті гідний результат, здобувши диплом третього ступеня, - про це йдеться на сайті Закарпаття онлайн.

Провівши дослідницьку роботу з фізики, успішно написавши контрольну з базової дисципліни на II етапі, виборовши перше місце на міському та обласному етапі МАН, хлопець за результатами портерної сесії (https://jasu2020.com/innovation-details.php?id=36) та привселюдного захисту своєї роботи перед комісією, що складалася з провідних фахівців у своїй області на III етапі, зумів вибороти диплом третього ступеню. При цьому, конкурентами Іллі було 19 учасників з різних областей України, що виступали у його секції «Науково-технічна творчість та винахідництво».

Нині, після 4 місяців очікування медаль та диплом знайшли свого власника в Ужгороді. Завідувачка відділу науково-технічного та дослідницько-експериментального напрямків Магдалина Лукач особисто вручила нагороди преможцю і побажала подальших здобутків на теренах наукових досліджень.

У 2021 р. Закарпатська область не буде проводити обласний етап МАНу, хоча в більшості областей України такі конкурси тривають. Це не може не викликати здивування, оскільки в Ужгороді та Закарпатті є багато талановитої молоді, яка, в силу обставин, не зможе представити область на Всеукраїнському конкурсі в Києві.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар