У зірки фільму “Need For Speed: Жага швидкості” викрали рідкісну Ferrari

Британський актор Домінік Купер втратив вже четверту автівку за останній рік. Як повідомляє видання The Su, на цей раз у зірки відомого фільму “Need For Speed: Жага швидкості” вкрали одну з найцінніших машин – Ferrari Dino 308 GT4, яка була випущена в 1978 році.

Зазначається, що рідкісну червону Ferrari викрали минулого тижня з паркувального майданчика прямо біля будинку актора в північній частині столиці Великобританії. Орієнтовна вартість 43-річного автомобіля складає близько 83 тисячі фунтів стерлінгів, що в перерахунку на гривні – близько 3,2 мільйона.

За словами приятелів Купера, актор особливо збентежений втратою спорткара, бо це був одним з його улюблених автомобілів. Вони розповіли, що через серію викрадень, жертвою яких Купер став всього за один рік, він живе в постійному страху та побоюється, що його переслідують.

Крадіжка стала вже четвертою за останній рік. Раніше британський актор втратив класичного Austin-Healey, Range Rover та купе Jaguar F-Type з відкритим верхом вартістю 54 тисячі фунтів стерлінгів (2,1 мільйона грн за поточним курсом). Актор відразу ж повідомив про крадіжку в поліцію й попередив сусідів, що поблизу орудують автозлодії.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!

Джерело aceshowbiz.com