Розвага чи знущання з птахів: в Ужгороді для заробітку експлуатують диких сов (ФОТО)

28.02.2021 13:23 728 0
Розвага чи знущання з птахів: в Ужгороді для заробітку експлуатують диких сов (ФОТО)
В обласному центрі Закарпаття небайдужі ужгородці знову звернули увагу на чоловіків, які пропонують зробити фото з хижими птахами за гроші. Декілька місяців тому до цього питання намагались залучити правоохоронців. Тоді на бізнесменів поскаржилась ужгородка Irina Zlivka в мережі Фейсбук. Вона заявила, що птахів спіймали в лісі та обкололи.
"Порадьте інстанцію або звернутися в поліцію? Спіймали в лісі сов, обкололи їх препаратами (на холці видно сліди ін'єкцій) і за гроші дають гладити переляканих тварин. Де все зоозахисники й де закон захищають тварин в дії?" - написала жінка.
Пост активно обговорювали містяни. У коментарях небайдужі городяни висловили невдоволення знущанням з птахів. Сьогодні, в Телеграм каналі "Безпечне місто Ужгород" стурбована законністю такого бізнесу ужгородка звернулася до поліції з проханням перевірити документи на сов. Поліція звернення зареєструвала.   ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Львівщині собака приніс людську ногу: шукають тіло (ВІДЕО) Будьте в курсі з “ПЕРШИЙ.com.ua” – приєднуйся до наших каналів у Telegram та Viber, а також підписуйся на сторінку в Instagram

Будьте вкурсі з ПЕРШИЙ.com.ua - приєднуйтесь до наших спільнот:

Коментарі - 0

Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!