Телеведуча Лілія Ребрик захворіла на коронавірус

Телеведуча Лілія Ребрик захворіла на коронавірус
Лілія Ребрик. Фото: пресслужба

Ведуча й акторка Лілія Ребрик здала тест на COVID-19, який виявився позитивним. Зараз телезірка перебуває на самоізоляції.

Цього Лілія повинна була зустрічатися з телеглядачами в ранковому ефірі каналу “Україна”, але замість неї у четвер і п’ятницю компанію Анатолію Анатолічу склала Марія Мельник. Кілька днів тому у Лілії піднялась температура, тому вона вирушила здавати тест на коронавірус. Телеглядачі помітили відсутність ведучої і в ефірі, і в соціальних мережах, тож почали цікавитись, чи все гаразд із її здоров’ям.

Як і будь-яка жива людина, коли вона хворіє, я взяла інста-, теле-“відпустку” на кілька днів. І, як і будь-яка жива людина, я дуже засмутилася, коли побачила в результатах аналізів слово “виявлено”. Так, у мене коронавірус. На найближчі два тижні скасовані всі зйомки, вистави, ефіри “Ранку з Україною”, мене не буде у марафоні на 8 березня. Що ж до мого самопочуття — я б воліла, аби відповідь на це питання лишилася за кадром. Принаймні — поки що! Всім бажаю здоров’я”, — зазначила телезірка.

Зараз уся “дика сімейка” на самоізоляції. Поки Лілія перебуватиме на лікарняному, в ранкових ефірах її замінять колеги Марія Мельник і Григорій Герман.

Приєднуйтесь до нашого каналу в TikTok. Слідкуйте за новинами в TelegramInstagram та Facebook. 

Оставьте комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *