fbpx
Сьогодні
17:47 28 Лют 2021

Данілов анонсував прийняття цілісної державної стратегії стосовно кримського питання

Під час наступного засіданні Ради національної безпеки і оборони буде остаточно прийнято цілісну державну стратегію стосовно кримського питання.

Про це стало відомо на брифінгу секретаря РНБО Олексія Данілова за результатами засідання ради у п'ятницю, повідомляє Рубрика.

"На превеликий жаль, з 14 по 19 рік в державі кримське питання не було цілісної стратегії жодного разу розглянуто. Через два тижні, на наступному засіданні РНБО – це питання буде в остаточному вигляді прийнято і те, що стосується публічної частини буде презентоване нашому суспільству", – заявив Данілов.

Секретар РНБО відмітив, що це питання має дві частини: одна частина стосується військової складової та є повністю закрита, друга частина через два тижні буде повністю відкрита для суспільства.

Над цим питанням працювали протягом року. Роботу було розпочато в 20-х числах лютого 2020-го р. До нього було залучено майже всі причетні міністерства, відомства, які є в нашій країні. Більш того, приймали участь два комітети Верховної Ради.

Також Данілов подякував усім причетним, і окремо висловив подяку розвідникам, які здобувають для нас інформацію на території окупованого Криму.

Нагадаємо, у РНБО прокоментували появу нового телеканалу, який заснували працівники підсанкційних телеканалів

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: