У Дніпрі чотири людини провалилися під лід

Читать на русском
У Дніпрі троє дорослих і підліток провалилися під лід. Людям на допомогу виїжджав екіпаж патрульної поліції.
фото з відкритих джерел

Сьогодні вранці у Дніпрі троє дорослих і підліток провалилися під лід. Людям на допомогу виїжджав екіпаж патрульної поліції.

Про це в Facebook розповів заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Синоптики розповіли, яким буде перший день весниВ Україні в понеділок, 1 березня, буде йти дощ. Місцями можливий мокрий сніг. Сильних морозів не очікується.

«Достатньо просто піти прогулятись по тонкому льоду, як сьогодні зранку в місті Дніпро зробили троє дорослих чоловіків які ще потягли за собою 13 річного хлопчика», - написав він.

«Ще 7-10 хвилин і всі б вони загинули від переохолодження, якщо б їм на допомогу миттєво не прийшов екіпаж патрульної поліції з позивним «Легіон 313» у складі патрульних поліцейских Сергія Міняйло і Олега Предвічного. Патрульними було негайно вжито всіх заходів до порятунку людей. За допомогою троса з лебідкою, драбини і мотузок, які надали небайдужі громадяни вони почали витягувати трьох чоловіків та дитину», - зазначив Геращенко.

Поліцейські у першу чергу врятували дитину, а після чоловіків.

За словами Геращенка, всіх постраждалих зі скаргами на самопочуття і переохолодженням доставили до лікарні. Патрульні Міняйло і Предвічний будуть представлені до відомчих нагород Нацполіціі і МВС.

Нагадаємо, на цьому тижні в Дніпрі на крижині віднесло шістьох рибалок.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: