Трамп відмовився від створення власної партії – ЗМІ

Читать на русском
Трамп закличе Республіканську партію до єдності і представить пропозиції щодо підготовки до проміжних виборів
Дональд ТрампReuters

Експрезидент США Дональд Трамп під час свого першого після закінчення терміну президентства публічного виступу оголосить, що не планує створювати власну партію, як це стверджують багато ЗМІ в Штатах.

Про це 28 лютого повідомив американський телеканал Fox News.

Так, Трамп закличе Республіканську партію до єдності та представить пропозиції щодо підготовки політичної сили до прийдешніх у 2022 році проміжних виборів в країні.

«Ми не створюємо нових партій і не будемо розділяти нашу міць і силу. Замість цього ми будемо єдині та сильні як ніколи раніше», - йдеться у промові Трампа, стверджують журналісти телеканалу.

Раніше видання The Wall Street Journal і ряд інших американських ЗМІ з посиланням на власні джерела стверджували, що Трамп перед відходом з поста президента неодноразово обговорював з наближеними ідею створення нової політичної сили в країні.

Нагадаємо, Трамп став першим президентом в історії США, якому два рази оголошували імпічмент. Але в обох випадках процедура не закінчувалася успішно в Сенаті, де для визнання провини потрібно набрати дві третини від усієї кількості сенаторів.

9 лютого Сенат Сполучених Штатів проголосував за конституційність процесу по другому імпічменту експрезидента країни Дональда Трампа, а члени Палати представників американського Конгресу заявили, що Сенат США повинен засудити експрезидента Дональда Трампа за підбурювання до заколоту в рамках процесу про імпічмент.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: