Трамп виступить із заявою про своє політичне майбутнє - ЗМІ

Трамп виступить із заявою про своє політичне майбутнє - ЗМІ

Укрінформ
Колишній президент США Дональд Трамп цієї ночі (за Києвом - ред.) під час виступу з промовою на конференції консервативних кіл США в Орландо оголосить про те, що не збирається створювати власну політичну партію.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Fox News.

Цей публічний виступ стане першим для Трампа після закінчення терміну його повноважень на посаді президента. Очікується, що він закликатиме республіканців до єдності та надасть пропозиції щодо підготовки партії до проміжних виборів до Конгресу у 2022 році.

"Ми не створюємо нових партій і не будемо розділяти нашу міць і силу. Замість цього ми будемо єдиними та сильними як ніколи раніше", - скаже Трамп у промові, фрагмент якої отримали Fox News.

Читайте також: Податкові декларації Трампа передали прокуратурі Нью-Йорка – CNN

Очікується, що екслідер США у своєму виступі розкритикує чинного президента Джо Байдена, а також заявить про намір і надалі працювати разом із Республіканською партією.

Як повідомляв Укрінформ, 13 січня Палата представників оголосила президенту Трампу другий імпічмент за його каденцію з обвинуваченням у підбурюванні до заколоту. Минулого тижня в Сенаті США розпочалися судові слухання з цього питання.

Читайте також: Трамп заявив, що не повернеться у Twitter

На голосуваннях у суботу верхня палата не змогла набрати дві третини голосів для того, щоби визнати Трампа винним за обвинуваченнями Палати представників США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-