Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крiстiна Лебідь вже багато років є телеведучою програми "Аферисти в сiтях" на Новому каналі.

Вона активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 320 тисяч чоловік, з якими вона частенько ділиться всілякими знімками з коханим французьким бульдогом Сарою і зі своїм коханим. Сьогодні ж, 28 лютого 2021 року, в останній день зими Олена-Крiстiна вирішила викласти постільну сцену.

"Обережно 🔥 🔥 🔥 постільні сцени 🙈 😂 😂 😂 вирубон такий, що я навіть не відчуваю, що дихаю однією ніздрею😂 😂 😂", - написала Лебідь у підписі до публікації, на якій постала разом зі своїм "партнером".

Олена-Крiстiна Лебідь, скріншот: Instagram
Олена-Крiстiна Лебідь, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

"Яка милота😍", "Уявляю, що відчуває ніздря, яка не дихає😂 🙈 такі милі 😍 🥰 ❤️гарного дня!☺❤ ️❤ ️", "Боже, така мила собачка 😍", "Лебедина пісня (майже))))", "Ну все, це любов😍 😍 😍 Сара принадність❤️", "Крiстiна, ви сильно втомлюєтеся в робочі дні? Який відпочинок потім для вас самий "відпочиваючий"?)))", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Лебідь)
Коментарі, скріншот: Instagram (Лебідь)

Нагадаємо, наречена Розенко Лебідь змінила смаки на "молодші", навіть цукерками заманює

Як повідомляв "Знай.ua", наречена Розенко Лебідь записала звернення через хворобу: "Почалося з нестандартної..."

Знай.ua писав, наречена Розенко Лебідь на височенних шпильках роздяглася, щоб проводити...