Хурделиця вгамувалася і пішла з України майже тиждень тому, а у Львові дороги весь цей час у воді. Затоплені вулиці ніхто не збирається прибирати, комунальники чекають, пока воді піде сама собою.

Про це на сторінці Facebook-спільноти "Варта 1" написав львів'янин Сергій Галчук.

"... ніхто не прибирає тони снігу, які кучугурами тануть коло доріг. Тануть і затоплюють дороги.Про велодоріжки взагалі промовчу. Їх поховали під десятками тон снігу.

Як власник двоколісного ТЗ я подбав за апгрейд колісних покришок та гальм для їзди взимку. Подбав за екіпіровку. Але навіть мені набридло як бомжу їздити моїм чудовим містом! Мої бахіли від перепадів температур та води перестали тримати бризки води з-під коліс і ноги мокрі", - написав чоловік.
Львів'янин також звернувся до очільника міста Андрія Садового.
"Чому ви не візьмете приклад з того ж таки Києва і не закупите техніку яка топить сніг і шлангами зливає воду у стічний колектор?
Невже вам недостатньо коштів від інвестицій тисяч забудовників ? Чому я не можу щодня з комфортом добиратись до свого офісу? Чому пішоходи мають обходити десятки метрів води на дорогах, а водії авто ремонтувати їх після паркування? Чому згори падають брили льоду і знищують авто через недбалість комунальних служб міста? Дістало", - розлютився львів'янин.

Видно, що тема затоплених доріг зачепила не тільки Олега: десятки користувачів лишили коментарі під постом:

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше ми повідомляли, львів'яни з лопатами оголосили війну надокучливому снігу: дивись і вчися, Садовий.

Як повідомляв "Знай.uа", кияни повстали проти комунальників через нечищені дороги і стали оленями парковки.