У казахському місті Аксу Павлодарської області дружина відбила напад на її чоловіка. Під час прогулянки з родиною на нього накинулося двоє осіб і повалило на землю, однак жінка змогла їх "розкидати".

Про інцидент повідомляє видання Life, яке також ділиться відеозаписом подій.

На відео можна побачити, як двоє чоловіків притиснули третього до вкритої снігом землі і наносять по ньому серію ударів. Цікаво, що нападники одягнені не по погоді — на одному з них взагалі лише футболка та шорти.

Бійка в Аксу, кадр з відео
Бійка в Аксу, кадр з відео

Однак ситуацію змогла переламати дружина потерпілого, яка відтягла агресивних молодиків від поваленого на землю чоловіка (одного з них жінка відштовхує, тримаючи за волосся, другого - стусаном) після чого ті почали втікати. Один з нападників після цього пробував завдати ще удару, стрибнувши обома ногами на лежачу людину, однак підковзнувся. Наприкінці запису чутно вигук: "Я його зараз цеглиною вб'ю".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляють у ЗМІ, нападників вже було затримано. Що стало причиною бійки і у якому стані постраждалий не повідомляється.

Нагадаємо, Під Львовом дитина відбила свій телефон у грабіжника і здала його копам - "Їздить на машині з ванною"

Як повідомляв портал Знай.uа, у харківському супермаркеті "скупилася" мавпа: екзотичний шопінг показали забавним відео.

Також портал Знай.uа писав, що таргани в минулому, в АТБ підготували новий "сюрприз" покупцям: "Вся таблиця Менделєєва!".