Мобільна техніка

Nubia Red Magic 6 — перший в світі смартфон з Snapdragon 888 і 500-герцовим екраном

0

Виконавчий директор Nubia Technology Ні Фей (Ni Fei) продовжує підігрівати інтерес до смартфонів Nubia Red Magic 6 і Red Magic 6 Pro, орієнтованих на геймерів. Новинки повинні представити найближчим часом, і тоді всі карти розкриються остаточно, але вже зараз можна скласти уявлення про екранах смартфонів.

Nubia Red Magic 6 – первый в мире смартфон со Snapdragon 888 и 500-герцовым экраном

Найголовніше тут — надвисока частота опитування сенсорного шару. При торканні одним пальцем вона досягає 500 Гц! При торканні декількома пальцями — 360 Гц. Додати до цього максимальну кадрову частоту 165 Гц, і можна сказати, що у Nubia Red Magic 6 найпередовіші дисплеї серед всіх ігрових смартфонів нової хвилі. Також для екранів заявлено час відгуку 8 мс і охоплення 100% колірного простору DCI-P3.

Днями Nubia Red Magic 6 і Red Magic 6 Pro засвітилися в базі даних TENAA, завдяки чому стали відомі габарити і ємність акумуляторних батарей смартфонів. Дані регулятора, до слова, супроводжено живими фото пристроїв. Також смартфонам приписана SoC Snapdragon 888 і підтримка надшвидкої зарядки потужністю 120 Вт.

Comments

Comments are closed.