Чернівці попрощаються завтра з одним з найвідоміших у Європі філологів-германістів

21.04.2021 18:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Прощання з українським вченим-мовознавцем і публічним дипломатом Валерієм Михайленком відбудеться завтра, 22 квітня о 14.00 на почесній алеї Центрального кладовища. Про це повідомив його син Максим.

"Так... помер мій батько, Михайленко Валерій Васильович. Один з найвідоміших українських та європейських філологів-германістів, від Бога вчитель, добра людина, добрий християнин, і "чимало іншого". Кілька місяців страждань ми пройшли, думав, що і тепер якось "викрутимось", але не судилося. Не любив він слізок, ридань, і того всього, нікому не потрібного, так і мене виховав. Батько прожив на початках дуже суворе життя, яке хіба що в книзі розписати, сміливості йому за тим було не займати. Щож, ми не гнемось", - написав Максим Михайленко на своїй сторінці у соцмережі.

Нагадаємо, 19 квітня помер професор Валерій Михайленко – український вчений-мовознавець, публічний дипломат, доктор філологічних наук, багаторічний завідувач кафедри англійської мови. На його лекціях та семінарах виросло не одне покоління студентів та науковців. 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews