Киян запрошують відвідати виставку тюльпанів на Співочому полі: фото

07:25, 22 апреля 2021
Із 1 травня територія парку буде відкрита для відвідувачів, тому квіткову виставку зможе відвідати кожен охочий.
Киян запрошують відвідати виставку тюльпанів на Співочому полі: фото
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Києві на Співочому полі розквітло понад 700 тисяч тюльпанів різних сортів та видів. Так, із 1 травня територія парку буде відкрита для відвідувачів, тому квіткову виставку зможе відвідати кожен охочий. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook організатор виставки, директор компанії-оператора парку «Співоче» Денис Погорєлко.

Над унікальними квітковими композиціями працювали десятки дизайнерів та агрономів, а всього було зібрано понад 30 сортів цієї квітки.

Крім тюльпанів у парку також можна побачити нарциси, іриси, крокуси, мускарі та інші багаторічники.

«Ми будемо працювати як парк, з дотриманням суворих обмежувальних карантинних заходів. Нам дуже хочеться, щоб українці побачили цю красу на власні очі, зробили декілька хороших фото, погуляли на свіжому повітрі та отримали заряд позитиву. Але турбота про гостей у нас на першому місці, тому сподіваємося на розуміння і просимо всіх дотримуватися встановлених правил», – зазначив Погорєлко.

Організатори підкреслюють, що у зв'язку з пандемією коронавірусу на локації будуть введені такі обмеження: дотримання соціальної дистанції, носіння захисних масок чи респіраторів, вимірювання температури на вході.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що на Південній Борщагівці з'явився мурал у вигляді яскравого слоненяти, який випускає з хобота невеликий фонтан із квітів.

Подписывайтесь на наш Telegram-канал и на Twitter, чтобы быть в курсе самых важных событий.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей