Кулеба про послання Путіна: Росія перетинатиме "червоні лінії"

Заяви президента РФ Володимира Путіна під час послання до Ради Федерації свідчать про те, що Росія буде перетинати "червоні лінії", але хоче, щоб ніхто не перетинав "червоних ліній", які встановлює вона

Редактор стрічки новин
Кулеба про послання Путіна: Росія перети…
Фото: Twitter Дмитра Кулеби

Таку думку висловив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в інтерв'ю Reuters, передає Depo.ua.

"Я прочитав послання президента Путіна наступним чином: ми будемо перетинати ваші "червоні лінії", але не маєте права перетинати наші "червоні лінії", і ми будемо визначати, де знаходяться наші "червоні лінії", – сказав очільник українського дипломатичного відомства. 

Як відомо, вчора, 21 квітня, президент Росії Володимир Путін під час послання Федеральним зборам застеріг інші країни від переходу "червоних ліній" у відносинах з Москвою. 

"Сподіваюся, що нікому не спаде на думку перейти щодо Росії так звану "червону лінію". А де вона буде проходити – це ми будемо визначати в кожному конкретному випадку самі", – підкреслив російський президент.

Нагадаємо, раніше президент Франції Емманюель Макрон висловив позицію, що провідні держави світу мають визначити "чіткі червоні лінії" у відносинах із Росією і бути готовими вдаватися до санкцій, якщо Москва їх перетне. 

Читайте також: Послання Путіна: Які висновки варто зробити Україні

 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme