ГоловнаТуреччинаТуреччина оголошує 82-годинну комендантську годину

Туреччина оголошує 82-годинну комендантську годину

В якості заходів щодо стримування поширення COVID-19 Туреччина оголосила загальнонаціональний комендантську годину з вечора четверга до ранку понеділка.

Згідно циркуляру Міністерства внутрішніх справ, чотириденна комендантська година з 19:00 22 квітня до 5:00 26 квітня буде стосуватися свята національного суверенітету і Дня захисту дітей, а також вихідних.

Щоб запобігти поширенню коронавируса, в зв’язку з національним святом не буде проводитися ніяких масових зібрань, за винятком офіційної церемонії покладання вінків.

У зв’язку із зростанням числа випадків захворювання і смертей, починаючи з минулого тижня, в країні діють особливі заходи протягом перших двох тижнів священного для мусульман місяця Рамадан.

Комендантська година по буднях тепер триває з 19:00. (Перенесено з 21:00) на 5:00, протягом яких також заборонені міжміські поїздки, за винятком екстрених випадків. Комендантська година у вихідні також зберігається в містах з високим рівнем ризику.

Кафе і ресторани надають тільки послуги доставки і їжі на винос, в той час як весільні зали, спортивні та ігрові зали будуть закриті до кінця Рамадану.

Свіжі новини

Погода

Також читайте

Туристка із Сінгапуру зникла безвісти під час відпустки в Іспанії

Повідомляється, що 39-річна громадянка Сінгапуру прилетіла до міста Хавеа...

Потужне виверження вулкана відбулося в Індонезії

В Індонезії сталося сильне виверження вулкана Руанг. Влада побоюється...

Єгипет накриває депресія та різкі погодні гойдалки з піском та пилом

Єгипет накриває депресія — у метеорологічному сенсі: саме так...

У Туреччині назвали наскільки готелі підвищать ціни

Якщо в Туреччині хочуть отримати дохід від туризму, який...

Для туристів запустили безкоштовний рейс без вказівки кінцевого пункту: про нього капітан оголосив за 2 години після зльоту

Оригінальним способом вирішила порадувати своїх туристів – учасників програми...