Безпілотник ОБСЄ зафіксував 15 російських "Градів" біля Хрустального

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала 15 російських реактивних систем "Град" біля окупованого Хрустального, а біля Оленівки більше 70 протитанкових мін

Журналіст регіональної редакції Depo.Донбас

Про це повідомляє Depo.Донбас з посиланням на звіт СММ ОБСЄ від 20 квітня 2021 року.

"19 квітня, поблизу населеного пункту Хрустальний, виявлено 15 реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град", - йдеться у звіті.

Крім того повідомляється, що на аеродромі біля Переможного зафіксовано скупчення військової техніки, а саме: 7 реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град", 8 самохідних гаубиць 2С1 "Гвоздика", 10 причіпних гаубиць 2А65 "Мста-Б", 5 гаубиць Д-30 "Жаба" та 13 танків (7 – Т-72 та 6 – Т-64), що "розміщувались за межами виділених місць зберігання".

Також зазначено, що патрулі СММ ОБСЄ за допомогою БПЛА продовжують фіксувати раніше облаштовані та нові мінні загородження збройних формувань РФ в ОРДЛО.

Зокрема повідомляється, що 13 квітня, неподалік населеного пункту Олександрівка, безпілотник місії вкотре зафіксував 80 протитанкових мін між населеним пунктами Мар’їнка та Кремінець.

"Того ж дня на околиці Оленівки вперше зафіксовано 71 протитанкову міну та 3 міни на дорозі до Славного. А 16 квітня, в цьому ж районі БПЛА зафіксував ще 65 мін між залізничними коліями, 56 протитанкових мін неподалік у полі та ще 42 міни за 500 м від зазначеного місця", - повідомляють у звіті.

Раніше повідомлялося, що ОБСЄ зафіксувала ЗРК "Стріла-10" і 12 одиниць РСЗВ "Град" поблизу населених пунктів та у житлових районах.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme