Напад на Майкла Щура: Геращенко надіслав журналісту відео побиття, яке той сам передав поліції

Після нападу у Києві на ведучого Телебачення Торонто Романа Вінтоніва (Майкла Щура) заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко надіслав йому відео інциденту, яке сам журналіст раніше передав поліції

Надія Собенко
Журналіст розділу Depo.Київ.
Напад на Майкла Щура: Геращенко надіслав…
Фото: скріншот

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на Facebook-сторінку Майкла Щура.

За словами журналіста, поки він після нападу чекав приїзду правоохоронців, то пройшовся по офісах, розташованих поруч, і в одному з них йому погодилися передати відео з камери спостереження.

За словами Вінтоніва, після того, як у поліції дізналися, що він журналіст, йому подзвонив начальник Шевченківському райвідділу поліції.

"Ми з ним поговорили. Він спитав чи є у мене відео з камери стеження. Я сказав є. І готовий надіслати. Я йому надіслав", – написав він.

Згодом журналістові подзвонив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Через деякий час ми розмовляли з Антоном Геращенком. І він сказав, що вони працюють. І що вже є результати. Вони вже навіть знайшли відео з камери стеження. Я попросив його надіслати. І він надіслав мені моє відео", – зазначив Вінтонів.

Допис Майкла Щура

Нагадаємо, відомого телеперсонажа Майкла Щура побили у центрі Києва. Це сталося на пішохідному переході на перехресті вулиць Ярославів Вал та Франка. Щур розповів, що він зробив зауваження хлопцям на самокатах, що вони мали пропустити його як пішохода.

У відповідь один із самокатників пиркскнув телеведучому в обличчя з газового балончика, а потім ударив у обличчя.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme