У Хрінниках діти долучилися до Дня довкілля та прибрали на дитячому майданчику та на території Обеліска слави.

Всеукраїнський День довкілля відзначають в Україні щорічно, починаючи з 1999 року у третю суботу квітня. Про це повідомляють у Демидівській селищній раді.

Щорічно влада, громадські організації, екологи закликають українців та всіх, хто піклується про природу, взяти участь у квітневому суботнику, висадці дерев, наведенні порядку на вулицях, у парках і скверах, озелененні територій, збиранні сміття, а також проведенні різних конференцій та лекцій, які підвищують усвідомленість населення в екологічних і природоохоронних питаннях.

До цих заходів також частково долучилися і в селі Хрінники, де директор будинку культури разом із учнями п'ятого класу Хрінницького ліцею 19 квітня, організували і провели упорядкування та прибирання території біля будинку культури, дитячого майданчика та Обеліска слави.

Директорка розповіла дітям про важливі факти небезпеки при забруднені чи руйнуванні навколишнього середовища та загрози при цьому життю всього живого (тварин,рослин,людини). Діти на власному прикладі продемонстрували бережливе ставлення до оточуючого середовища, підвищивши рівень екологічних та природоохоронних знань.

Читайте також: У чотирьох містах Рівненщини будують спортивні об’єкти - басейни і спорткомплекси