Відомий український співак Михайло Хома більш відомий, як Дзідзьо має багатомільйонну армію прихильників. Тому артист з задоволенням тішить їх новими хітами чи відеороботами.
До того ж бере активну участь у різноманітних телевізійних шоу. Так нещодавно він був детективом у популярному шоу "Маска". Та попри таку зайнятість Дзідзьо не втомлюється тішити своїх фанатів у соціальній мережі Instagram новими світлинами чи подробицями з життя.

Дзідзьо, фото з instagram
Дзідзьо, фото з instagram

Цього разу Дзідзьо у своєму Instagram у розділі stories похизувався довгоочікуваним подарунком про який мріють мільйони хлопців та чоловіків по всьому світу. Популярному артисту подарували ігрову консоль PlayStation 5.

"Дякую за подарунок. Тепер і в мене є ігрова консоль PlayStation 5", - так артист підписав опубліковане фото з подарунком.

Дзідзьо, фото з instagram
Дзідзьо, фото з instagram

На оприлюдненому фото Дзідзьо присів біля ігрової консолі та тримає у руках джойстик. Для фото Дзідзьо обрав стриманий образ, він одягнув чорну футболку та штани такого ж кольору.

Нагадаємо, Олена Кравець з "Квартал 95" показала особистий момент з Дзідзьо: "Весна ж...". Олена Кравець повідомила радісну новину

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олександр Пономарьов заспіває разом з Дзідзьо і настоятелем монастиря: "Не мав права відмовитися". Олександр Пономарьов розповів, що готує до Великодня

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також "Знай.ua" писав, Дзідзьо вперше показав "батька" - аж за душу бере: "Дякую...". Дзідзьо розчулив мережу