Івано-Франківськ

Тернопіль послаблює карантин: що дозволять

У Тернополі через стабільне зниження кількості хворих на коронавірус та збільшення осіб, які одужують, послаблюють карантинні обмеження.
Про це передає Укрінформ із посиланням на повідомлення пресслужби міської ради, пише ПІК.

«Місто поступово послаблює карантинні заходи. Таке рішення прийняли на черговому засідання оперативного штабу. Зокрема, вирішено з понеділка, 26 квітня, у Тернополі організувати очне навчання учнів 5-11 класів з неухильним дотриманням протиепідемічних заходів, поновити роботу закладів ресторанного господарства та громадського харчування», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у міській комунальній лікарні швидкої допомоги відновлюється надання ургентної хірургічної та травматологічної допомоги мешканцям громади із забезпеченням наявної кількості ліжок для надання медичної допомоги пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Окрім того, передбачається відкриття в одній із міських лікарень відділення для реабілітації пацієнтів з постковідним синдромом.

Разом з тим, у Тернополі посилюють контроль правоохоронцями за діяльністю торгових, торгово-розважальних центрів, закладів ресторанного господарства та громадського харчування задля дотримання всіх необхідних карантинних заходів безпеки.

Як повідомили кореспонденту агентства в обласному лабораторному центрі МОЗ України, у Тернополі з-понад 17800 хворих на коронавірус із початку пандемії більш як 14200 одужали.

Станом на 22 квітня в області зареєстровано 357 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено