У поліції розповіли деталі аварії з потерпілим у Калуші

07.05.2021 15:23   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

У Калуші автомобіль здійснив наїзд на чоловіка, який переходив проїзну частину дороги по пішохідному переході.

Читайте також

На Прикарпатті трапилась ДТП. Постраждали діти
На Прикарпатті вантажний тягач збив жінку-пішохода
На Надвірнянщині автівка злетіла в кювет. Є двоє травмованих

Потерпілого з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до лікувального закладу. За фактом аварії слідчі розпочали кримінальне провадження, в ході якої будуть встановлені всі обставини, інформує пресслужба обласної поліції, пише - Бліц-Інфо.

Автопригода трапилася 6 травня близько 8 години. Попередньо правоохоронці встановили, що 59-річний мешканець Калуша, керуючи автомобілем «Дачія Логан», здійснюючи маневр праворуч на регульованому перехресті допустив наїзд на пішохода.

Останній переходив проїжджу частину дороги по пішохідному переході на зелений сигнал світлофора. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 69-річний калушанин госпіталізований до Калуської ЦРЛ.

Поліцейські освідували водія - він тверезий.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Правоохоронці закликають громадян бути більш пильними на дорозі. Неухильно дотримуватись правил дорожнього руху, швидкісного режиму та дистанції, а також правил маневрування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо