15:59, 07 Травня 2021

НВК у селі на Ковельщині планують реконструювати у рамках «Великого будівництва»

Навчально-виховний комплекс у селі Вербка Ковельського району планують реконструювати цьогоріч за державні кошти.

Про це повідомляють на веб-сайті Волинської ОДА.

Як повідомив голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко, обласна державна адміністрація включила навчальний заклад у перелік об’єктів, на які залучать кошти субвенції з державного бюджету «Спроможна школа для кращих результатів». Зокрема, нині триває підготовка документів для подання у Міністерство освіти й науки України на затвердження.

Так, на сьогодні Дубівська сільська рада здійснює коригування проекту, згідно якого передбачаються роботи ще ІІ черги будівництва. Після проведення коригування ПКД за рахунок співфінансування з місцевого бюджету оголосять тендерну процедуру та визначать переможця, після укладення договору з яким, розпочнуться будівельно-монтажні роботи.

Нагадаємо, загалом роботи у школі розпочалося ще у 2018 році, однак найбільше фінансування на будівництво цього навчального закладу виділили з державного бюджету у 2020-му в рамках президентської програми «Велике будівництво». Так, у навчально-виховному комплексі збудували спортивний та актовий зали, їдальню, котельню, спортивні майданчики, бігові доріжки та покращили благоустрій прилеглої території.

Цього року передбачається реконструкція приміщення старого корпусу.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: