ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині під час саджання картоплі загубилась дитина

Наталя Дуляба

|

На Львівщині під час саджання картоплі загубився 3-річний хлопчик. Допоки дитину не знайшли, вона встигла пройти більше 4 кілометрів. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Про зниклу дитину поліцейські довідалися від небайдужих, які виявили її у селі Вислобоки на узбіччі траси Львів – Луцьк.

На місце події негайно прибули правоохоронці, які оперативно встановили особу хлопчика та повернули його родичам, які вже його розшукували.

Як з’ясували поліцейські, 3-річний хлопчик разом із дідусем та бабусею садили картоплю, проте малюк без дозволу пішов гуляти в невідомому напрямку.

Родичі, помітивши його відсутність, намагалися знайти дитину власними силами, проте безуспішно. Хлопчик пройшов більше 4 кілометри від місця зникнення.

Дитину передали родичам, із ними вже провели профілактичну бесіду.

Правоохоронці закликають: не залишайте маленьких дітей без нагляду навіть на короткий період часу, а у разі зникнення негайно телефонуйте на оперативну лінію 102! Детальну інструкцію про те, як потрібно діяти при зникненні дитини, читайте за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *