На Львівщині біля траси знайшли 3-річного хлопчика, якого загубили під час садіння картоплі (фото)

На Львівщині біля траси знайшли 3-річного хлопчика, якого загубили під час садіння картоплі (фото)
Сьогодні, 7 травня на трасі Львів – Луцьк у селі Вислобоки знайшли 3-річного хлопчика, який зник під час садіння картоплі. Про виявлення дитини до поліції повідомили люди, які побачили самотню дитину біля дороги.

Хлопчик самостійно пройшов 4 кілометри від місця зникнення, повідомляють у пресслужбі поліції Львівської області.

"Сьогодні, 7 травня, до поліції надійшло повідомлення від небайдужих громадян про те, що на узбіччі автодороги "Львів-Луцьк" у селі Вислобоки перебуває маленький хлопчик без нагляду дорослих", - йдеться у повідомленні поліції.

Зокрема 3-річна дитина разом з дідусем та бабусею садили картоплю, проте хлопчик без дозволу пішов гуляти та згодом зник у невідомому напрямку. Коли родичі помітили відсутність дитини -  було вже надто пізно, дитина пішла та не повернулась. Вони намагалися знайти внука власними силами, проте це було безрезультатно.

"Малюк, якого виявили за 4 кілометри від місця зникнення, живий та неушкоджений. З родичами дитини проведено профілактичну бесіду", - зазначили у поліції.

Історія закінчилась щасливо. Хлопчик не постраждав, правоохоронці повернули його родичам, які вже його розшукували. 

Читайте також
У Львові поліція розшукує зниклого 12-річного хлопчика (фото) У Львові поліція розшукує зниклого 12-річного хлопчика (фото)
Учора, 24 серпня близько 14:00 зниклий Михайло вийшов з дому, що на вулиці Виговського та досі не повернувся.
У Львові викрали 9-місячну дитину (фото) У Львові викрали 9-місячну дитину (фото)
Співробітники поліції Львівщини розшукують зловмисника, причетного до викрадення 9-місячної дитини.
У Львові поліція розшукує скутериста Glovo, який збив 10-річну дівчинку У Львові поліція розшукує скутериста Glovo, який збив 10-річну дівчинку
На пішохідному переході кур'єр служби доставки Glovo збив 10-річну дівчинку та втік з місця події ДТП. Поліція сьогодні, 7 травня, оголосила його у розшук.
Loading...
Load next