Поділитись:

Школу у Вербці відремонтують цього року

Субота, 08 травня 2021, 10:10
Школу у Вербці відремонтують цього року

Навчально-виховний комплекс у с.Вербка Ковельського району планують реконструювати цьогоріч за державні кошти.

Про це повідомили у Волинській ОДА. 

Як повідомив голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко, обласна державна адміністрація включила навчальний заклад у перелік об’єктів, на які залучать кошти субвенції з державного бюджету «Спроможна школа для кращих результатів». Зокрема, нині триває підготовка документів для подання у Міністерство освіти й науки України на затвердження.

Так, на сьогодні Дубівською сільською радою здійснюється коригування проєкту, відповідно до якого передбачаються роботи ще ІІ черги будівництва. Після проведення коригування ПКД за рахунок співфінансування з місцевого бюджету буде оголошено тендерну процедуру та визначено переможця, після укладення договору з яким, розпочнуться будівельно-монтажні роботи.

Нагадаємо: загалом роботи у школі розпочалося ще у 2018 році, однак найбільше фінансування на будівництво цього навчального закладу було виділене з державного бюджету у 2020-му в межах «Великого будівництва». Так, у навчально-виховному комплексі збудували спортивний та актовий зали, їдальню, котельню, спортивні майданчики, бігові доріжки та покращили благоустрій прилеглої території.

Цього року передбачається реконструкція приміщення старого корпусу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів