Як у Львові вшанували жертв Другої світової війни (фото)

Як у Львові вшанували жертв Другої світової війни (фото)
На місці колишнього концентраційного табору "Шталаг - 328", відбулося вшанування. Також Садовий поклав квіти.

Сьогодні, 8 травня, Україна вшановує День пам’яті та примирення.

Міський голова Львова поклав квіти до Пам’ятного хреста на місці колишнього концентраційного табору «Шталаг-328», що на вул. Грабовського, 11.

Згадуємо усіх, хто не дожив до цього дня у 1945. Важливо, щоб кожен розумів, якою дорогою ціною світу дістався мир. І яким коротким та непевним цей мир був для України. Вічна пам’ять полеглим у Другій світовій війні, — зазначив Андрій Садовий.
 

Окрім цього, представники міської та обласної влади, дипломатичного корпусу, військові та громадськість поклали квіти та запалили лампадки біля хреста.

Опісля відбулася екуменічна панахида та громадське віче.

Читайте також
Розвиток медичної галузі: у Львові планують об'єднати лікарні у три медичні об'єднання (відео) Розвиток медичної галузі: у Львові планують об'єднати лікарні у три медичні об'єднання (відео)
Сесійні рішення: депутати затвердили концепцію розвитку медичної галузі Львівської міської територіальної громади. Ухвалу, яка дає старт для реорганізації лікарень, на нинішньому пленарному засіданні міські обранці підтримали одноголосно, супроводжуючи це гучними оплесками
Садовий заборонив будівнитво на Миколайчука, яке належить братам Тістикам Садовий заборонив будівнитво на Миколайчука, яке належить братам Тістикам
На земельних ділянках, що знаходяться в кінці вулиці Миколайчука у Львові, Андрій Садовий заборонив проводити будівництво декількох житлових будинків. Зокрема там мала намір будувати компанія львівських підприємців та колишніх депутатів Ярослава і Володимира Тістиків.
Львівщина у "помаранчевій" зоні: центр легеневого здоров’я заповнений COVID-хворими на 100% (відео) Львівщина у "помаранчевій" зоні: центр легеневого здоров’я заповнений COVID-хворими на 100% (відео)
І хоча це не передбачає нових додаткових правил чи обмежень, однак, як прогнозують влада та медики, це найімовірніше не надовго. Адже динаміка захворювання прогнозує дуже швидке повернення жорсткого карантину, тобто впровадження "червоної" зони.
Loading...
Load next