UA | RU
08 травня 2021, 15:30

"Слуги" вимагають відставки підозрюваного в шахрайстві голови Димерської ОТГ Підкурганного

Під час виборів голови територіальної громади він балотувався від правлячої партії
Під час виборів голови територіальної громади він балотувався від правлячої партії
Фото: із відкритих джерел

Партія “Слуга народу” заявила, що голова Димерської ОТГ Володимир Підкурганний, якого нещодавно затримали за підозрою у шахрайстві, має піти у відставку на час слідства.

Про це йдеться в заяві, опублікованій на сайті партії, передає RegioNews.

Наша принципова позиція – якщо провина доведена, злочинець має нести покарання незалежно від того, з якою політичною силою він йшов на вибори”, - йдеться в повідомленні.

Водночас, у заяві наголошується, що якщо провину Підкурганного не доведуть, то "він знову може йти на вибори й отримати посаду, якщо люди йому довірятимуть".

Також у "Слузі народу” стверджують, що за добір кандидатів у Київській області відповідав колишній голова Київського обласного осередку Олександр Дубінський, який потрапив під санкції США.

Нагадаємо, на Київщині за підозрою в шахрайстві затримали голову Димерської ОТГ Володимира Підкурганного та депутата райради. Їм інкримінують вимагання від підприємця 2 млн 680 тис грн. за передачу у власність земельної ділянки.

26 квітня 2024
Вища освіта по-новому: до чого тепер готуватися студентам
Днями Верховна Рада прийняла закон, що покликаний удосконалити освітній процес для здобувачів вищої освіти в українських вишах. Загалом чиновники запевняють, що з прийняттям цього закону, усі вищі нав...
24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності