У Харкові помер боєць ЗСУ з Полтавщини, поранений 28 квітня

ВІЙНА
08.05.2021, 17:05
Віктор Городніченко
Віктор Городніченко

Військового поблизу Зайцевого поранив ворожий снайпер

У військовому шпиталі Харкова помер військовослужбовець Віктор Городніченко, якого 28 квітня в зоні ООС поранив російський снайпер.

Про це повідомив Полтавський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

Український захисник зазнав кульового поранення 28 квітня поблизу села Зайцеве Бахмутського району в результаті ворожого пострілу снайпера російсько-терористичних сил. Йому була надана невідкладна допомога, потім евакуйований до лікарні у Бахмут, пізніше – до Харкова.

"Але сьогодні, після виснажливих операцій, мешканець Миргородського району Полтавської області помер", — йдеться в повідомленні.

Час і місце віддання військових почестей буде сповіщено пізніше. 

Читайте також:
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Некролог
56-річний мешканець Полтавського край поліг смертю хоробрих від московитської авіації на Північному фронті. Він бився до останнього подиху.
22 березня, 12:30
Полтава
Семенівська громада попрощалася із військовослужбовцем, полеглим у бою за село Шевченкове на Донеччині. Воїну було 27 років.
21 березня, 19:36
Війна
У перший рік повномасштабного вторгнення вона оформила академічну відпустку та стала на захист України
20 березня, 11:52
Некролог
Він був попереду ризикованих завдань, ніколи не кидав бойових побратимів у небезпеці. Однак лиха доля і ворог розпорядилися по своєму.
17 березня, 18:19
Полтава
Вірний син України поліг смертю хоробрих у бою проти московитів у Запорізьких степах. До свого 43-річчя Воїн не дожив один клятий день.
14 березня, 21:34