Зведення ООС: бойовики надалі здійснюють обстріли позицій ЗСУ

Читать на русском
З початку доби, 8 травня, російсько-окупаційні війська 5 разів порушували режим припинення вогню.
Міноборони

З початку доби, 8 травня, російсько-окупаційні війська 5 разів порушували режим припинення вогню.

Про це повідомляє штаб Операції об'єднаних сил.

Зазначають, що окупанти стріляли поблизу населеного пункту Південне із заборонених Мінськими домовленостями артилерійських установок 122-го калібру та мінометів 120-го калібру. Неподалік селища Новгородське російські окупанти здійснили обстріл у бік позицій наших захисників із великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем.

Крім цього, бойовики стріляли поблизу Мар’їнки з автоматичних станкових гранатометів, а у передмісті селища Золоте-4 – зі станкових протитанкових гранатометів. У районі Авдіївки збройні формування Російської Федерації здійснили обстріл зі стрілецької зброї.

Більше загиблих і травмованих: як минув квітень в ООССкільки обстрілів було на Донбасі упродовж квітня 2021 року ‒ дивіться на інфографіці Слово і діло.

Бойових втрат серед наших захисників немає. Про всі факти порушень Українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ.

«У районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Сьогодні піротехнічні розрахунки ДСНС розмінували понад 43 гектари території та передали на знищення 57 вибухонебезпечних предметів», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, українська сторона СЦКК у звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ повідомила про озброєння та військову техніку збройних формувань РФ за межами виділених місць зберігання на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: