UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В Ужгороді до Дня пам’яті і примирення відкрито меморіальний Дзвін Перемоги

В Україні планується встановити чотири дзвони: Дзвін Пам'яті в Луганській області і Дзвін Перемоги в Закарпатській області, а також Дзвін Миру в Донецьку і Дзвін Єдності в Сімферополі,

Шеф-редактор регіональної редакції Depo.Закарпаття
В Ужгороді до Дня пам’яті і примирення в…

Як інформує Depo.Закарпаття з посиланням на Ужгородську міську раду, у суботу, 8 травня, в Ужгороді відзначили День пам’яті та примирення і 76-у річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

В обласному центрі Закарпаття відкрили Дзвін Перемоги – меморіальний символ встановили на Пагорбі Слави.

В Україні планується встановити чотири дзвони: Дзвін Пам'яті в Луганській області і Дзвін Перемоги в Закарпатській області – вони мають символізувати початок і завершення звільнення території України у Другій світовій війні, а також Дзвін Миру в Донецьку і Дзвін Єдності в Сімферополі, які ознаменують повернення Україні всіх її територій.

В Ужгороді урочистості традиційно почали біля пам’ятника "Україна – визволителям" на українсько-словацькому кордоні, продовжили на площі Кирила і Мефодія біля пам’ятника „Добровольцям Закарпаття – учасникам Другої світової війни" і завершили на Пагорбі Слави.

Присутні вшанували пам’ять загиблих, що полягли у боротьбі за визволення України та перемогу над нацизмом у Другій світовій війні, поклали квіти до Вічного вогню.

Нагадаємо, що мукачівці готуються до масштабного спортивного дійства.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme