Війна на Донбасі: Бойовики пустили в хід важку артилерію

Станом на 17:00 суботи 8 травня у зоні проведення Операції Об'єднаних сил було зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню
 

Журналіст відділу новин
Війна на Донбасі: Бойовики пустили в хід…
Фото: ЕРА

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Зокрема, у передмісті селища Золоте-4 бойовики стріляли зі станкових протитанкових гранатометів.

Поблизу населеного пункту Південне ворог відкривав вогонь із заборонених Мінськими домовленостями артилерійських установок 122-го калібру та мінометів 120-го калібру. Неподалік селища Новгородське російські окупанти здійснили обстріл у бік позицій наших захисників із великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем.

Біля Мар'їнки противник вів вогонь з автоматичних станкових гранатометів, а в районі Авдіївки збройні формування Російської Федерації здійснили обстріл зі стрілецької зброї.

За даними штабу ООС, бойових втрат серед наших захисників немає. Про всі факти порушень Українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ.

"Українські військовослужбовці і надалі контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил та дотримуються режиму припинення вогню", – запевняють у штабі ООС.

Нагадаємо, протягом 7 травня в районі проведення Операції Об'єднаних сил на Донбасі зафіксували 11 порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ.

8 травня в районі проведення Операції Об'єднаних сил військовослужбовці ЗСУ збили безпілотні літальні апарати російсько-окупаційних військ.

Читайте також: Перемоги тижня в ООС: Знешкоджені бойовики і попередження Росії від ЄС

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme