У Франції затримали неонацистів, які хотіли напасти на масонську ложу

Читать на русском
Їх заарештували у вівторок у рамках попереднього розслідування. Його розпочала ще у лютому антитерористична прокуратура Франції щодо невеликої ультраправої групи «Честь та нація».
фото з відкритих джерел

У Франції у п'ятницю, 7 травня, висунули обвинувачення трьом членам неонацистської групи. Їх підозрюють у плануванні нападу на масонську ложу.

Про це повідомляє Euronews, з посиланням на судове джерело.

Згідно з інформацією співбесідника видання, троє підозрюваних, двоє чоловіків у віці 29 та 56 років та жінку у віці 53 років, затримали за звинуваченням у «злочинному терористичному об'єднанні».

Їх заарештували у вівторок у рамках попереднього розслідування. Його розпочала ще у лютому антитерористична прокуратура Франції щодо невеликої ультраправої групи «Честь та нація».

Макрон розповів, що планують обговорити на саміті ЄСЗгідно зі словами голови Франції, тема Російської Федерації та Brexit піднімалася і в ході сьогоднішньої зустрічі.

Зазначається, що слідчі перехопили перемовини між підозрюваними та припускають, що вони здійснювали пошук вибухонебезпечних речовин та можливих об'єктів нападів.

Нагадаємо, що у суботу, 8 травня, на електронну адресу однієї зі служб столичної поліції надійшов електронний лист про замінування аеропорту «Київ» та ряду медичних установ, розташованих на території столиці.

Напередодні літак польських авіаліній LOT, який прилетів з Києва, перевіряли на наявність вибухівки. Перевірка проходила в аеропорту Варшави.

Раніше ми повідомляли, що співробітники СБУ викрили та припинили діяльність неонацистської радикальної групи, яку очолював громадянин РФ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: