ЗМІ виклали запис розмови Медведчука з ватажком «ДНР» Пушиліним

Читать на русском
Дана розмова відбулася 9 травня 2015 року - тоді Медведчук зателефонував Пушиліну, аби привітати з «подвійним святом» – днем народження та 9 травня.
hvylya.net

На сайті українського «24 каналу» з'явилося повідомлення про отримання запису ймовірної розмови кума Путіна й лідера партії «ОПЗЖ» Віктора Медведчука з ватажком бойовиків ОРДЛО Денисом Пушиліним.

Про це стало відомо з публікації «24 каналу».

Зазначимо, що на записі двоє чоловіків, чиї голоси схожі на голоси Медведчука й Пушиліна, дружньо спілкуються та обмінюються вітаннями.

При цьому, вони обидва бажають один одному «побільше перемог у житті».

Згідно з даними журналістів «24 каналу», дана розмова відбулася 9 травня 2015 року - тоді Медведчук зателефонував Пушиліну, аби привітати з «подвійним святом» – днем народження та 9 травня.

Місія нездійсненна: за яких обставин зможуть зустрітися Зеленський та ПутінЧому і для чого українська сторона сподівається на зустріч із президентом РФ, і чи можуть бути точки дотику для діалогу між Росією та Україною – аналізував політолог Олександр Радчук.

У свою чергу чоловік з голосом, схожим на голос Пушиліна, дякує, та вітає співрозмовника у відповідь словами «дай нам бог побільше перемог у житті».

«Вітаю, Денисе Володимировичу, по-перше, з днем народження. По-друге, з днем перемоги», - ймовірно говорить Медведчук.

Ймовірна розмова, де Медведчук вітає Пушиліна з Днем перемоги24 канал

Нагадаємо, що відеохостинг YouTube заблокував сторінки українських телеканалів 112 Україна, NewsOne і ZIK, щодо яких були запроваджені санкції РНБО.

Також, 2 лютого президент України Володимир Зеленський ввів в дію рішення РНБО про санкції щодо народного депутата від ОПЗЖ Тараса Козака - соратника Віктора Медведчука.

Санкції терміном на 5 років торкнулися і каналів Козака - 112 Україна, ZIK і NewsOne. Вони припинили своє мовлення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: