На Миколаївщині жінка у пориві гніву розпорола живіт чоловіку, який прийшов до неї у гості

В Арбузинці Миколаївської області місцева мешканка у сварці завдала ножове поранення знайомому. Її затримали поліцейські. Про це повідомили у обласному управлінні поліції.

"Близько опівночі 7 травня до поліції надійшло повідомлення з лікарні про те, що до них доставлений 29-річний чоловік із проникаючим пораненням живота. Слідчими діями правоохоронці з’ясували, що напередодні постраждалий знаходився в гостях у своєї 39-річної знайомої, де вони разом вживали алкоголь. Згодом між ними виникла сварка, в ході якої жінка вдарила знайомого ножем у живіт", - йдеться у повідомленні.

Швидку потерпілому викликала сама домовласниця, медики надали йому необхідну допомогу, наразі життю чоловіка нічого не загрожує.

Жінку поліцейські доставили до відділу поліції, де слідчі затримали її в порядку ст. 208 КПК України.

Слідчі проводять розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 121 КК України "Умисне тяжке тілесне ушкодження", за яке передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років. За процесуального керівництва місцевої прокуратури вирішується питання щодо повідомлення затриманій про підозру. Найближчим часом суд обиратиме їй запобіжний захід. Тривають слідчі дії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення