fbpx
Сьогодні
21:00 08 Тра 2021

Президент Латвії візьме участь у саміті Кримської платформи

Президент Латвійської Республіки Егілс Левітс візьме участь в установчому саміті Кримської платформи, який відбудеться в Києві 23 серпня.

Про це він сказав під час зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським, яка відбулася 8 травня в форматі відеоконференції.

"Кримська платформа – це дуже важлива ініціатива України з метою не дозволити міжнародному співтовариству забути проблему Криму. Я на сто відсотків упевнений, що Україна зможе повернути Крим, і думаю, що Кримська платформа – дуже важливий політичний засіб для цього", – сказав президент Латвії.

Нагадаємо, що за задумом української влади "Кримська платформа" має стати майданчиком, що згуртує міжнародних партнерів, котрі підтримують територіальну цілісність і суверенітет України в міжнародно визнаних кордонах.

Раніше Володимир Зеленський та президент Польщі Анджей Дуда підписали спільну двосторонню Декларацію про європейську перспективу України.

Нагадаємо, що 8 травня президент України Володимир Зеленський прибув з робочою поїздкою до Луганської області.

Під час робочої поїздки він відвідав Меморіальний комплекс "Україна – визволителям" у смт Мілове, де у братській могилі поховано 2814 воїнів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: