Українська телеведуча і зірка "1+1" Наталія Мосейчук згадала шкільні роки і нагадала українцям про День матері.

Відповідний пост вона опублікувала на своїй сторінці в Facebook.

Крім того, що Наталія Мосейчук встигла завоювати визнання глядача в ефірі "1+1", вона також займається активною соціальною діяльністю і привчає українців хорошому поза робочим часом.

Цього разу телеведуча вирішила відійти від робочих моментів і соціальних проектів, нагадавши українцям про важливе свято – День матері.

"Ми живемо у світі, який щодень змінюється. Та добре, що у ньому є ті, до кого любов та вдячність завжди буде у нашій душі. У кожного з нас є мама - поруч, у серці. Матусі - сильні, турботливі, рішучі, ніжні, вимогливі та завжди щирі до нас", - розповіла Наталія Мосейчук.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Наталія Мосейчук з батьками / фото: Facebook
Наталія Мосейчук з батьками / фото: Facebook

Вона зазначила, що її першим вчителем в житті і в школі була її мати – Ганна Миколаївна. Телеведуча заявила, що хоч їй важко давалася життєва наука, проте вона завжди була підкріплена великою любов'ю.

"Нехай цей день стане гарним приводом ще раз сказати нашим матусям, як сильно ми їх любимо. Що ми поруч, хоч бачимось рідко. Що ми безмежно вдячні, хоч не завжди встигаємо це сказати. Цінуйте кожну мить разом", - заявила Мосейчук.

Пост Наталії Мосейчук у Facebook / скріншот
Пост Наталії Мосейчук у Facebook / скріншот

Нагадаємо, що Наталія Мосейчук згадала свою найсуворішу вчительку в школі:"панічно боялася".

Як повідомляв портал Знай.uа, ведучих 1+1 Мосейчук і Таран прирівняли до Марлен Дітріх і Бріджит Бардо.

Також Знай.uа писав, що Наталія Мосейчук підхопила коронавірус у Байдена: "я цим не пишаюся"