У Санкт-Петербурзі 32-річний чоловік погрожував перехожим ножем, поки намагався сховатися від поліції через крадіжку.

Про подробиці події пишуть місцеві ЗМІ.

Повідомляється, що інцидент стався близько 17:00 в п'ятницю, 7 травня, в місті Санкт-Петербург. 32-річний місцевий житель спробував вкрасти з продуктового магазину пляшку горілки, проте його вчасно помітив охоронець і побіг за ним. Петербуржець хотів сховатися у дворах, по дорозі взявши в заручники жінку з 3-річною дитиною. Він приставив ніж до її горла, проте через якийсь час відпустив і продовжив бігти.

Тоді вже за ним пішли співробітники поліції. По дорозі зловмисник спробував взяти в заручники ще одну проходжу, проте патрульні вчасно приспіли і вибили зброю з рук чоловіка. Його затримали і відправили до медичного закладу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Ніж / фото: ГУ МВС по Санкт-Петербургу
Ніж / фото: ГУ МВС по Санкт-Петербургу

"Поліцією затриманий озброєний грабіжник, який погрожував двом жінкам, які зустрілися на шляху при втечі", — уточнили у відомстві.

Пізніше правоохоронцям вдалося з'ясувати, що нападником виявився 32-річний житель Санкт-Петербурга, безробітний і зловживає спиртними напоями.

За фактом події поліція порушила кримінальну справу за кількома статтями: "Погроза вбивством", "Грабіж" і "Застосування насильства щодо представника влади".

Нагадаємо, що киянка в гостях ковтнула пігулку і перетворилася на Халка - "випала з вікна на машину і побігла".

Як повідомляв портал Знай.uа, смартфон вибухнув прямо в кишені куртки, чоловік терміново госпіталізований.

Також Знай.uа писав, що невідомий відкрив вогонь по живих "мішенях" біля центру вакцинації, вижили не всі.