UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Кількість загиблих від вибуху біля школи у Кабулі зросла до 40

Унаслідок вибуху на поблизу середньої школи у столиці Афганістану Кабулі загинули щонайменше 40 людей, серед яких багато учнів віком від 11 до 15 років
 

Журналіст відділу новин
Кількість загиблих від вибуху біля школи…
Фото: ЕРА (зображення ілюстративне)

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Euronews.

За словами представника уряду, на якого посилається видання, вибух бомби поблизу школи для дівчат у столиці Афганістану Кабулі забрав життя щонайменше 40 людей, серед яких багато дітлахів.

Жодне бойове угрупування наразі не взяло на себе безпосередньої відповідальності за інцидент, хоча попередні подібні напади приписувались афганській філії угрупування "Ісламська держава".

Нагадаємо, 8 травня поблизу середньої школи для дівчат у Кабулі стався вибух, внаслідок якого загинули десятки дітей, ще стільки ж зазнали поранень.

Як відомо, 25 квітня США почали виведення своїх військ з Афганістану. Стартувала евакуація кількох військових баз. Вже залишили країну близько 100 американських військових. Повністю вивести війська з Афганістану США планує до вересня.

2 травня радикальний ісламістський рух сунітського напрямку "Талібан" пригрозив атакувати війська США і НАТО, якщо ті повністю не підуть з Афганістану.

Читайте також: НАТО йде з Афганістану: Для кого це катастрофа

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme