У Львові п’яна водійка вдарила поліцейську (ФОТО)

Новини 08 Травня, 2021 798

У Львові п’яна водійка вдарила поліцейську

Не виконала рішення суду і знову сіла нетверезою за кермо

У Львові на вулиці Патона патрульні помітили автомобіль Lexus, керманич якого, здійснив поворот ліворуч не увімкнувши світлового покажчика повороту.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу патрульної поліції Львівської області.

Транспортний засіб зупинили. За кермом перебувала водійка, яка відмовилася надати документи і намагалася поїхати з місця події.

Вона не виконувала вказівок поліцейських і поводилася неадекватно та мала ознаки алкосп’яніння.

Для встановлення всіх обставин та складання адмінматеріалів її запросили у відділ поліції. Патрульні встановили особу водійки, нею виявилася 43-річна львів’янка позбавлена права керування за нетверезу їзду на 1 рік від 12 березня цього року. На початку січня її двічі в один день зупинили нетверезою.

Жінка почала поводитися неадекватно, шарпати за одяг поліцейських та нападати. Внаслідок таких дій жінка нанесла тілесні ушкодження поліцейській. Патрульна отримала травму руки.

Жінка відмовилася від перевірки на стан сп’яніння.

На неї оформили протокол за ч. 3 ст. 130 (Особа двічі піддавалася адмінстягненню за керування транспортним засобом в стані сп’яніння впродовж року) КУпАП, також винесли об’єднану постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) КУпАП.

Патрульні написали рапорт про те, що водійка не виконує рішення суду, а відповідно порушує ст. 382 (Невиконання судового рішення) ККУ.

Також їй загрожує кримінальна відповідальність за ч. 2 ст. 342 (Опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків) ККУ.

Коментарі

Позначки: , ,