Адміністрація Байдена публікуватиме інформацію про візитерів Білого дому

Адміністрація Байдена публікуватиме інформацію про візитерів Білого дому
Адміністрація Байдена публікуватиме інформацію про візитерів Білого дому
Фото з відкритих джерел

Списки відвідувачів Білого дому публікували за президентства Барака Обами, однак цю практику скасували за Дональда Трампа

Адміністрація американського президента Джо Байдена відновила політику прозорості й щомісячно публікуватиме інформацію про візитерів Білого дому. Про це повідомили на сайті Білого дому.

Списки відвідувачів Білого дому публікували за президентства Барака Обами, однак цю практику скасували за Дональда Трампа.

В першому звіті за 12 днів президентства Байдена (з 20 по 31 січня) сказано, що адміністрацію відвідали 400 осіб. Це значно менше, аніж до пандемії коронавірусу.

Більшість зустрічей була віртуальна.

В Білому домі повідомили, що відповідно до зняття карантинних обмежень через коронавірус – збільшуватиметься кількість відвідувачів президентської адміністрації.

За Трампа через відмову публікувати списки гостей Білого дому, в президента були юридичні проблеми. Тому, у 2018 році, Білий дім почав щорічно публікувати списки гостей деяких федеральних відомств, а не Білого дому.

Нагадаємо, під час останньої розмови з Путіним президент США запропонував йому зустрітися в третій країні, щоб обговорити нагальні питання у відносинах між Вашингтоном та Москвою. Місце та точний час зустрічі президентів США та РФ поки що не визначені, але у Вашингтоні очікують, що це відбудеться у червні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: