Чекають на звіт: У Раді прокоментували можливість відставки Шмигаля

Заступник голови парламентської фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко повідомив, чи розглядають у Верховній Раді можливість відставки прем'єр-міністра Дениса Шмигаля

Журналіст стрічки новин
Чекають на звіт: У Раді прокоментували м…
Фото: Сайт Кабміну

Як розповів він журналістам 18 травня, нині про це не йдеться у кулуарах, однак народні обранці чекають звіту Шмигаля щодо діяльності уряду.

"Я дуже хочу почути звіт уряду. Він щорічно має надходити до ВР... Коли ми будемо трохи розвантажені від законів, перейдемо до звітування", – сказав він.

Відомо, що у квітні фракція "Європейська Солідарність" подала у Раду постанову про відповідальність за провал COVID-вакцинації. Нардепи пропонували притягнути до відповідальності главу уряду Дениса Шмигаля через бездіяльність у протидії поширенню COVID-19. Однак у парламенті вирішили відхилити цей документ. У монобільшості ж зазначили, що хочуть заслухати звіт Шмигаля й тоді ухвалювати певні рішення.

Нагадаємо, що 18 травня парламент проведе позачергове засідання, де планують звільнити Ігоря Петрашка з посади міністра економіки, Владислава Криклія з посади міністра інфраструктури та Максима Степанова з посади міністра охорони здоров'я.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme