5 тисяч осіб на Рівненщині отримали повний захист від коронавірусу

Вихідними у Рівному працюватиме пункт щеплень

За минулу добу на Рівненщині провели 1445 щеплень. Отже, з початку вакцинації в області провели 43748 щеплень. При цьому уже 5349 осіб отримали обидві дози препарату. У червні МОЗ витлумачували:

Загалом, людина вважається повністю імунізованою від COVID-19, коли пройшло два тижні після отримання другої дози вакцини.

 

Якщо ви вакцинувалися лише однією дозою або з моменту другого щеплення ще не пройшло два тижні — ви не вважаєтеся повністю імунізованим і ще не маєте ефективного захисту від хвороби, — йдеться у повідомленні.

До слова, 12-13 червня у Рівненському обласному клінічному лікувально-діагностичному центрі ім. В. Поліщука мобільні медичні бригади щеплюватимуть вакциною CoronaVac/ громадян, які записалися до листа очікування вакцинації від COVID-19 в додатку чи через сайт «ДІЯ» або через контакт-центр МОЗ.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень