«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Порошенко про обіцянки Зеленського: “Таке враження, що він нас усіх тримає за ідіотів”

Лідер “Європейської солідарності” Петро Порошенко розкритикував президента Володимира Зеленського через невиконання обіцянок.

11 червня п’ятий президент України Петро Порошенко нагадав про обіцянки свого наступника українцям, які за час каденції Володимир Зеленський не виконав.

В ефірі ток-шоу лідер “ЄС” зазначив, що всупереч словам чинного гаранта, ціни на продукти харчування продовжують зростати, в той час як зарплати українців не підвищують. Влада не говорить про індексацію зарплат, хоча ця норма передбачена законом.

“Коли вони пообіцяли півтора роки тому створити півтора мільйона нових робочих місць, до цього – знизити в два рази тарифи, підняти заробітну плату вчителям … Рік пройшов, кількість робочих місць значно скоротилося. Здавалося б, вийди і принеси вибачення. Що робить Зеленський? Він каже: я знаю, як це вирішити! Замість мільйона робочих місць ми пропонуємо мільярд дерев! – обурився Порошенко. – У мене таке враження, що він нас усіх тримає за ідіотів … я думаю, потрібно хоча б трохи поважати людей, поважати країну і трохи стежити, що ти обіцяєш “.

Президент Зеленський і його команда на момент написання новини не прокоментувала звинувачення.

За матеріалами .dialog.ua

Все буде Україна